The Office (US)

Geplaatst: januari 6, 2011 in Komisch

Een remake is een gewaagde poging om het even goed of beter te doen als de originele versie. Het resultaat is dan ook meestal erbarmelijk slecht! Als je er bij stil staat is dat niet meer dan logisch. Een goede serie die de tijd heeft doorstaan moet niet herwerkt worden, die is tijdloos! Helaas denken sommige regisseurs hier anders over. Maar zoals met alles bestaan er witte raven.

The Office US (TV series 2005)

The Office US! Wat een dom idee! Wie wil er nu investeren in zo een dwaas concept? Juist ja, laten we humor maken die geen enkele Amerikaan apprecieert. Ja jaaa, laten we de het script letterlijk overnemen! Toen uiteindelijk de eerste episodes in Amerika werden uitgezonden, vond je in Europa geen één goede review. Na 7 seizoenen mogen we met zekerheid zeggen: wij waren mis!

Door trouwheid aan de Britse versie, beïnvloed door afschuw voor de platte humor en lachband mentaliteit van de Amerikanen ben ik pas tijdens het vijfde seizoen The Office US beginnen volgen. Tegenwoordig kan het niet snel genoeg vrijdag zijn. U vraagt zich misschien af waarom ik van mening veranderd ben? Zeer eerlijk? The office US is een unieke entiteit op zich geworden. De karakters zijn zo hard geëvalueerd dat ze geen gelijkenis meer vertonen met de originele cast.

Mijn advies: slaag het eerste seizoen over en beleef hilarische situaties met de redneck Dwight, de zelfingenomen manager Micheal Scott & co.

Persoonlijke score: 7.5/10

Seasons: 7 |  …

IMDB 9.3/10Officiële Website

Reacties zijn gesloten.