Arrested Development

Geplaatst: januari 7, 2011 in Komisch

Wat zou er gebeuren als Jean-Marie Pfaff opgepakt werd wegen fraude? Reclameloze kraagjes? Sam Gooris die  op zijn basketsloefkes elk dorsplein zou teisteren om zijn schoonvader uit de gevangenis te krijgen?

Arrested Development (TV series 2003- 2006)

Toen gemeld werd dat deze show geen vervolg meer zou krijgen, werd het even stil. Heel even maar. Stilte voor de storm. Duizenden fans konden niet geloven dat FOX hun lievelingsshow had gecancelled! De serie was een pareltje qua cast en de vertelstijl was uniek! Het verhaal was eenvoudig en werd, misschien wel tot vervelens toe, aan elk begin van de show uitgelegd.

Een rijke welvarende familie (Bluth) die zich nooit financiële zorgen heeft moeten maken, is failliet. Michael (zoon van papa fraude) is de enige die probeert het bouwbedrijf terug op gang te brengen. Hij draait voor alles op en staat met beide voeten op de grond. In tegenstelling tot Michael trekt de rest van de familie zich niks aan van de situatie.  Voor hen is het nog alle dagen feest. Een moeder die haar eigen zoon naar Irak stuurt om goed over te komen in de pers, een goochelaar, een never nude , ze passeren allemaal de revue.  Drie seizoenen, waarvan het derde iets minder, sleuren je mee in het grappigste verhaal van de eeuw! Ondertussen heeft FOX zich grondig geëxcuseerd en belooft de fans een langspeelfilm. Wanneer deze uitkomt en of de film aan de hoog gespannen verwachtingen kan tippen, blijft uiteraard een dik vraagteken.

Persoonlijke score: 9/10

Seasons: 3

IMDB 9.7/10

Reacties zijn gesloten.