Breaking Bad

Geplaatst: januari 11, 2011 in Drama
Tags:,

Het doel heiligt de middelen. In sommige situaties is dit zeker van toepassing. Eindelijk nog eens een serie die een origineel script voor de dag legt. Bijna in elk land werd Breaking Bad vertoond! Helaas niet in België. Nochtans toont deze serie veel gelijkenissen met SOS piet! In beide series wordt er iets gekookt, er worden producten op de markt gebracht en beide hebben een lesgevend iemand als hoofdpersonage.

Breaking Bad (TV series 2008)

Walt, een verbeten leerkracht chemie, leeft samen met zijn vrouw en zoon in Albuquerque. Als leerkracht wordt hij onderbetaald. Om de zwangerschap van zijn vrouw te bekostigen, werkt hij buiten zijn uren in een carwash. Wanneer Walt verneemt dat hij longkanker heet, verzwijgt hij dit voor zijn familie. Gedreven door liefde voor vrouw en kind wil hij op zeer korte tijd veel geld verdienen. Hij besluit samen met ex-leerling Jesse crystal meth te koken.

Deze gestoorde situatie zorgt voor enorm grappige gebeurtenissen, knotsgekke plots en spannende scènes.  De schoonbroer, FBI agent, maakt zijn dubbel bestaan nog eens extra moeilijk.

Een schot in de roos, prachtige beelden en een sterke cast! AMC Breaking Bad moet je zien!

Persoonlijke score: 9/10

Seasons: 4 / …

IMDB 9.2/10Officiële Website

Reacties zijn gesloten.